Въздушна пресотерапия

Posted: май 28, 2017 By: Comment: 0

Въздушна пресотерапия в Balance Center

Въздушната пресотерапия е модерен и ефективен начин за цялостно поддържане на фигурата – намаляване на теглото, извайване, премахване на целулит и мастни натрупвания. Всяко от изброените се постига напълно безболезнено с въздушната пресотерапия.

Пресотерапията, заедно с лимфният дренаж, влияят позитивно върху подкожно-мастни тъкани. Те прочистват лимфната система чрез активно извеждане на натрупани токсини и шлаки. По този начин процедурите намаляват целулитните образувания, нормализират микроциркулацията и подпомагат обмена на вещества в тъканите. Въздушна пресотерапия е подходяща за хора, изпитващи тежест в краката или цялостна умора на тялото. Тя води до обща релаксация и бързо възстановяване на организма.

Апаратът за пресотерапия се състои от три части – ръкави, ботуши и колан за корема. Всички от тях се изпълват с въздух. Следват вариации в налягането и честотата на помпане. Така терапията постига натиск върху тялото, водещ до активиране на кръво- и лимфообращението. Този процес води до извеждане на токсините от организма, докато пациентът отпочива в легнало състояние върху кушетка. Продължителността на въздушната пресотерапия е 40 минути.

Имам ли нужда от въздушна пресотерапия?

Процедурата се препоръчва на хора:
• Нуждаещи се от цялостна детоксикация на организма и лимфен дренаж.
• Желаещи да подобрят външния си вид и контурите на тялото
• Изпитващи умора, дискомфорт и задържане на течности
• С нарушено кръвообращение
• Страдащи от излишни килограми и целулит.

За постигане на оптимални резултати, препоръчваме курс между 10 и 15 процедури въздушна пресотерапия.