Релаксиращ масаж

Posted: януари 3, 2016 By: Comment: 0

Забързаното ежедневие може да достигне до всеки, резултиращо в стрес, негативни емоции и напрегнатост. Релаксиращият масаж в Balance Center София помага за отпускане на тялото и ума и премахване на натрупаните болка и нерви. Релаксиращият масаж спомага за релаксация след преумора, изтощение и дискомфорт поради една или друга причина. Болки в гърба или по цялото тяло не са изненада в днешния свят, но релаксиращия масаж може да допринесе за премахването им. Процедурата има уникалния потенциал да се пребори с редицата неразположености, идващи от натоварен работен ден или домакинска работа. Тялото се нуждае от баланс и хармония, които са постижими с регулирани сесии релаксиращ масаж.

Релаксиращият масаж има доказан лечебен ефект като подобрява кръвообращението, засилва лимфообращението, намалява болките в наранени области и отпуска напрежението в други. Използва се при хронични болки по цялото тяло, третирайки ги чрез лечебни техники и похвати, усвоени до високо ниво на професионализъм от нашите специалисти.

Подходящ за всеки

Релаксиращият масаж в София е достъпен за всички желаещи. Неговото действие презарежда силите и премахва умората от ежедневието, както и болезнените усещание в гърба и цялото тяло. Грешната стойка на работното място е една от причините за тях, но релаксиращият масаж може да подобри значително доброто състояние на организма. Действието му се засилва с всяка следваща сесия – предпоставка за позитивно настроение спрямо подобрено усещане на организма.

Релаксиращият масаж успява напълно да премахне досадното чувство на умора, да повдигне духа и да върне доброто настроение. Той въздейства позитивно върху сетивата, съумява да балансира организма и да гарантира хармония на мислите и тялото.

 

Въздействия на релаксиращия масаж върху тялото

  • Подобрено кръво- и лимфообращение
  • Релаксирана мускулатура
  • Подобрени функции на нервната система
  • Премахване на физическото напрежение и стрес
  • Регулирана обмяна на веществата
  • Стимулирана регенерация на тъканите

Релаксиращият масаж е подходящ и за хора без явни болежки. Напрежението от работа и ежедневни задължения може да доведе до дискомфорт у всеки. Отпускащите процедури спомагат за елиминиране на натрупаната умора и да ви оставят отпуснати и успокоени. Релаксиращият масаж в Balance Center София е точно решение за неразположението, идващо от стресиращи организма задачи. Екипът ни е напълно запознат с вариациите и видовете техники, което ви гарантира приятен резултат след всяка масажна сесия.

Ние предлагаме:

Цялостен масаж – 60 минути