Марио

Здравейте! Казвам се Марио и съм вашият мануален терапевт.

От 2018г. съм част от екипа на Balance Center и Balance Line Studio като рехабилитатор и пилатес инструктор.

По образование съм  рехабилитатор – ерготерапевт с над 3 години практика. Завършил съм Медицинския университет в Плевен. Започнах своята практика още в началото на втората година от обучението си. Това ми позволи да натрупам нужния ми опит, за да мога да съм напълно отдаден на професията си и това което правя.  Моите интереси да развивам уменията и обогатявам отита си в сферата на възстановяването и рехабилитацията ме доведоха в студио Balance Line.

Интереса ми към дисциплините – ортопедия и неврология ми помогна на натрупам богат опит в моята сферата на кинезитерапията. Компетенцията ми в областта на кинезитерапията и физиотерапията е изградена чрез посещения на редица курсове, семинари и менторски програми.

Цялото ми време прекарано до сега в изучаване на медицинската област и здравеопазването, ми помогна да изградя собствен поглед над темата „Здраво и пълноценно тяло“.

Разглеждам човешкото ялото като съвършен механизъм, който винаги знае как да се справи с появилият се проблем. То винаги изпраща симптом – сигнал, който просто трябва да бъде ясно разчетен, за да можем ние да помогнем на оздравителният процес.

Клиничната ми практика и отделните ми часове прекарани в усъвършенстването на моите интересите в сферата на спортната травматология ме отведоха в екипа на Balance Center. Тук открих положителното отношение и професионализма, с който трябва да се отнася всеки специалист към своят пациент.

Работата ми с хората след претърпяните травми и ортопедичните операции, развиха в мен специализирани знания и дори различно отношениеми към здравия човек. Това ми позволи да оценя качеството на моето здраве и здравето на всеки човек, с когото работя. Заповядай при нас и се погрижи за тялото си, като използваш нашите знания, умения и опит.