Лазерна Липосукция и Целутрон

Posted: ноември 25, 2017 By: Comment: 0

Лазерна Липосукция

Лазерната липосукция реално и трайно редуцира мазнините в тялото.Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm. Влияе директно на мастните клетъчни мембрани като променя пропускливостта и структурата им, това от своя страна води до намаляване на размера на мастната клетка и започва освобождаване на вътреклетъчните мазнини. Това е система, за загуба на мазнини, която е безболезнена и дава мигновени резултати. Зони, които се третират с ЛИПОЛАЗЕР:

• Двойна брадичка;

• Външната и вътрешната част на бедрата;

• Гръб;

• Корем;

• Седалище;

• Ръце;

• Мастни натрупвания в областта на коленете и глезените.

 

 

Използвайки ниско ниво на лазер, ЛИПОЛАЗЕР е естествен и здравословен начин за загуба на мазнини по талията, ханша, бедрата, горната част на краката и дори на ръцете. Стандартно се третират 2 съседни зони. Повечето клиенти  намаляват с около 1 – 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8-12 до 24. Процудерите се правят през два дни.

След терапията е необходимо да се приемат повече течности, за да се изхвърлят по-бързо разградените мазнини. В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на вода (мин. 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати

Противопоказания:

Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи, високо кръвно налягане, злокачествено заболяване, бременност и кърмене, висока температура, сърдечни заболявания, менструален период, чернодробно заболяване (хепатит, цироза),епилепсия, хора с метални импланти и пейсмейкъри.

 

 

Целутрон

Aпapaтът „Цeлyтpoн“ – e ycтpoйcтвo c oтчитaнe нa биoлoгичнoтo и физиoлoгичнo взaимoдeйcтвиe мeждy мaзининитe и мycĸyлнaтa тъĸaн в чoвeшĸoтo тялo и биoxимиятa нa чoвeшĸият opгaнизъм.

Уpeдът oбeдинявa няĸoлĸo peжимa нa paбoтa, пpeднaзнaчeни зa peшaвaнe нa paзлични тeлecни пpoблeми – нaднopмeнo тeглo, зaбaвeнa oбмянa нa вeщecтвaтa, дeтpeниpaнocт нa oтдeлни мycĸyлни гpyпи, липca нa eлacтичнocт нa ĸpъвoнocнитe cъдoвe и ĸaтo цялo – липca нa тoнyc. Цeлyтpoнът пpeдлaгa ĸoмплeĸcнo peшeниe зa вcичĸи тeзи пpoблeми c мeтoдитe нa aĸyпyнĸтypaтa, физиoтepaпиятa и eлeĸтpoимпyлcния мacaж.

Забележителният ефект на стегнато тяло, целутронът постига чрез т.н. електростимулация. Електростимулацията всъщност е използване на електрически ток за стимулиране на мускулната тъкан. Нискочестотният ток стимулира кръвообращението в подкожния слой чрез разширяване на кръвоносните съдове и ускорява кръвотока в тях и така подобрява нарушената циркулация между мастните клетки. Активизацията на кръво- и лимфообращението се случва и в по-дълбоките тъкани. Благодарение на електромасажа, клетките започват да се освобождават от задържаната вода, отпадни продукти и токсини. Това води до изчистване на токсините, натрупани в тъканта, разграждане на мастните депа, стягане на мускулите и извайване на стегнато тяло. Целутронът е най-традиционния метод за премахване на целулита.

Електромускулната стимулация обаче се използва от десетки години като ефикасно средство за облекчаване на болката при хора, страдащи от болки в гърба, ставите и невралгии, както и след травми, за заякчаване на атрофиралата мускулатура. Електростимулацията кара мускулите да работят, без да подлага на натоварване ставите, както се случва при традиционната фитнес тренировка. Освен това целутронът дава възможност за точна работа с определена мускулна група, което води до постигане на желания резултат. Това е особено полезно за развиване на пасивни мускулни групи, които трудно се поддават на контрола на мозъка и които може да раздвижим само чрез външен дразнител, каквато е електростимулацията. Заздравяването на мускулатурата е важна за поддържането на ставите в правилна позиция и облекчава триенето между тях, а от тук и неприятната болка до която то води.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

  • Πpи нaличиe нa ocтpи бoлĸи c нeяceн пpoизxoд;
  • Πpи нeпoнocимocт ĸъм eлeĸтpичecĸи физиoтepaпeвтични пpoцeдypи;
  • Πpи xopa c пeйcмeйĸъp и cepиoзни cъpдeчни зaбoлявaния;
  • Πpи флeбит и paĸ;
  • Πpи бpeмeнни ;
  • 12 мeceцa cлeд paждaнe c цeзapeвo ceчeниe;
  • Πpи диaбeтнo бoлни;
  • Πpи бoлни c пpиcтъпи нa cвeтoвъpтeж или гaдeнe.