ЕcoSpa-терапии

Posted: декември 25, 2016 By: Comment: 0

Нашите EcoSpa-терапии са разнообразни и разчитат на естествените продукти от природата за постигане на резултати. Те не само почистват и омекотяват кожата, но и помагат за изхвърлянето на вредните токсини от организма. Ритуалите с подбрани масла отпускат тялото, освобождават ума и успокояват душата в една атмосфера на хармония и блаженство.

Ние ви предлагаме:

  • SOS антицелулитна терапия
  • Кокосово изкушение
  • Шоколадов релакс
  • Озонова терапия
  • Ароматерапия със  свещи

 

SOS   aнтицелулитна терапия

SOS-антицелулитна терапия включва активен масажен продукт за цяло тяло без отмиване. Загряващият ефект се дължи на растителни екстракти от канела, кофеин, смокиня и от български люти чушки, в комбинация с антицелулитен комплекс ADIPOSLIM+ADIPOLES, който действа директно в мастните депа. Нанася се 4-D вибриращ гел за тяло и се прави антицелулитна топла или студена маска.

Кокосово изкушение

Кокосовото масло е мощен антиоксидант и имуностимулатор, намалява вероятността от сърдечно-съдови болести и възпалителни процеси. Той има и широко външно приложение – овлажнява кожата  и възпрепятсва стареенето й.

Ние ви предлагаме приятна EcoSpa терапия с кокос, която включва пилинг, релаксиращ масаж с подхранващо и хидратиращо масажно масло с лека текстура, кокосова маска.

Озонова терапия

Озонът почиства кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението, пречиства кръвта и лимфата, нормализира хормоните, предотвратява опастността от инсулт и инфаркт, подобрява мозъчната дейност.

Озоновата EcoSpa-терапия е холистичен ритуал, който включва пилинг, детоксикиращ масаж и озонова маска. Продуктите са изцяло натурални, като активните им съставки са: масло от шипка, арганово масло и лавандулово масло.

Ароматерапия  със  свещи

Масажната свещ е разновидност на масажното блокче или балсам за тяло. Тя не само изпълва въздуха с чудесен аромат, но и е страхотно средство за особено романтичен масаж. Арома свещите са изцяло натурални, като съдържат балсам с маслиново масло, жожоба, пчелен и маслинов восък, и комплекс органични есенциални масла. Процедурата хидратира и омекотява кожата, прави я гладка и еластична.

Шоколадова  терапия

Шоколадът съдържа кофеин, който стимулира кръвообращението и дава на кожата здрав вид. Ароматът на шоколад освобождава сератонин-хормон, който намалява стреса. Шоколадовата терапия е истинска наслада за кожата и душата, която ще ви изпълни с позитивна енергия. Терапията действа подхранващо на кожата, стимулира регенеративните процеси, изгражда тургора и предава блестящ и равномерен вид на тена. В какаото се съдържат полифенолни съединения, които имат свойството да намалят стареенето. Процедурата се състои от релаксиращ масаж с двуфазно олио и маска с шоколад.