Масаж за бременни

Posted: декември 26, 2016 By: Comment: 0

Масаж за бременни в София

Бременността е прекрасен и вълнуващ период от живота на една жена, но често е съпроводена от дискомфорт и нераположения. Женското тяло се сблъсква с голямо предизвикателство в продължение на девет месеца, променя се, уголемява се, което причинява чувство за неспособност за контрол над случващите се промени.

Бременните жени сияят и отдават усещане за спокойствие и красота, но самите те често се чувстват напълняли, подпухнали и непривлекателни. Тази реакция не спомага нито на тях, нито на бебето. При неспирното бушуване на хормоните, лесното изнервяне и разстройване, една бъдеща майка може да предприеме всички нужни мерки, за да запази здрави спокойствието и увереността си. Както множество лекари потвърждават, вие може да се наслаждавате на дейности, извършвани и преди бременността, с правилната настройка и процедури. А с тях идват и положителните емоции и преживявания, които зареждат тялото с нужния позитивизъм. Със серия масаж за бременни в Balance Center София можете да се отървете от болки в гърба, отекли крака и ръце, суха кожа и стрии.

Постигане на желан ефект с масаж за бременни

Масажът за бременни премахва тежестта в краката, болките в кръста, напрежението в мускулите и нервите. Чрез него възстановявате комфорта и самочувствието си на щастлива бременна жена. Масажът за бременни в Balance Center София включва похвати от лимфния дренаж и лечебния масаж. Прилага се от страничен лег или седеж. Екипът ни разбира напълно възможния дискомфорт при бременност и се стреми да предостави приятна и релаксираща среда за всеки наш клиент. Терапевтите в Balance Center горещо препоръчват съчетаване на масажа за бременни с програмата Balance Special Health за бременни и послеродов период с цел постигане на максимални резултати.

Бременността е задължителна част от хода на човечеството, но това не значи, че не може да бъде прекарана по-спокойно от всяка бъдеща майка. Balance Center в София предлага масаж за бременни на най-високо ниво с гарантирани резултати. Облекчението в проблемни телесни зони идва със системни сесии масаж за бременни.

Положителни въздействия върху тялото след масаж за бременни в Balance Center София

  • Засилена мускулатура
  • Остраняване на натрупаното напрежение
  • Увеличаване еластичността на мускули и кожа
  • Предотвратяване и намаляване отоците на крайниците
  • Подобрено кръвообращение
  • Позитивно влияние върху емоционалното състояние

Ние предлагаме следните видове масаж за бременни в София:

  • Частичен – 30 минути
  • Цялостен – 50 минути