Френски лукс от Decléor

Posted: декември 11, 2018 By: Comment: 0

Деклеор е френска селелективна марка за ароматерапевтична грижа за кожата, която предлага уникално „изкуство на красота“ основаващо се на селекция от най-висококачествени растения и специални комбинации от активни съставки, които гарантират 100% натурални, 100% чисти, 100% естествени, без парабени и минерални масла продукти.

Мотото на марката е: Енергия от природата – естествена красота.

Създадена през 1974 година от две забележителни жени – експертът по красота – Соланж Десимули и известната ароматерапевтка – Каролин Колиар. Те откриват „златният ключ, с който да отключим храма на красотата“ („кле ор” – златен ключ, бел. прев ). В него ще открием най-скъпоценното, за да запазим кожата си сияйна и красива, а именно – козметика, която я поддържа здрава!

Успехът на марката се крие в специфичните научни изследвания за живителната сила на растенията и доброто познаване на нуждите на човешкото тяло. Тази комбинация е в основата на силата на експертната ароматерапевтична грижа за кожата, каквато Деклеор предлага.

Деклеор използва най-доброто от природата в грижата за красотата и създава продукти, които са 100% естествени, 100% без минерални масла и добавени оцветители, без парабени. Деклеор работи с повече от 55 етерични масла, комбинирани в над 160 единствени по рода си формули, съвместими с кожата, ефективни и чувствени. Почеркът на марката – енергийните концентрaти , наречени Aromessence™ serums  са уникални изцяло естествени серуми, адаптирани към всяка конкретна нужда на кожата, които подчертават нейната красота и я правят по-възприемчива към последващия продукт.

 

В Balance Center можете да избирате между различни масажи, антицелулитни и СПА ритуали с продуктита на Деклеор. Всички процедури се правят ръчно от нашите опитни масажисти. Също така при нас можете да намерите пълната гама от козметични продукти за домашна грижа на марката.

 

 

Decleor Aroma Massage Relax Intense

Интензивният релаксиращ балсам е 100% натурален, топящ ароматен масажен балсам с кремообразна тестура, специално разработена, за да улесни масажа. С концентрираните етерични масла от Aromassence Relax Intense се неутрализират ефектите от стреса като се насърчава обратната реакция –релаксацията. Балансират се енергийните потоци в тялото, премахва се напрежението, преобразуват се мускулите и се постига съществено благосъстояние на тялото.

Цяло тяло (75мин) – 55 лв.

Decleor Slim Effect

Отслабващият масажен балсам съдържа 100% концентрирани етерични масла от Aromessence Slim Effect.  Той е натурален с топяща се кремообразна текстура, разработена специално за да улесни масажа, дренажа и да активира притока на кръв и лимфна циркулация. Подпомага премахването на токсините и отпадъците от оргаизма, почиства и стяга тялото, подхранва и поддържа еластичността на кожата.

Маската Slim Effekt активира кръвобращението и дренира тъканите, намалява “портокаловата кожа“ и целулита, стяга тялото.

Цяло Тяло ( 110 мин.) – 85 лв. / Крака и корем ( 40 мин.) – 65 лв.

Decleor Sauna Effect

Mаската сауна ефект е гъста и сиропирана „крем“ маска, съдържаща мека глина и растителни екстракти, за да се създаде приятно усещане за спокойствие и истинско благосъстояние на тялото. Тя има хидратиращи, пречистващи и избелващи свойства. Внимателно ексфолира кожата и придава блясък. Има затоплящ ефект върху тъканите след нанасяне. Това усещане се засилва от по – продължителен и дълбок масаж.

Цяло Тяло ( 60 мин.) – 85 лв.    /   Гръб ( 40 мин.) – 65 лв.