Кажи „Чао“ на Целулита!

Posted: юли 15, 2020 By: Comment: 0

За стройна и красива фигура редовните занимания със спорт, приемането на достатъчно вода, балансираното хранете не винаги са достатъчни.

С възрастта човек натрупва мазнини, тъканите отичат в определени места, образува се „портокалова кожа”, формира се целулит и се променя контурът на тялото. Тези отлагания са устойчиви дори при жени с нормално или ниско тегло.

За най-ефективно намаляване на тези дефекти се прилага комбинация от ръчен и апаратен антицелулитен масаж.

Дори при добър режим и рационално хранене, мазнините се депонират в областта на корема, талията, седалището, бедрата, коленете. Те са устойчиви на всякакви усилия за отслабване. В тях прорастват фиброзни влакна, нарушава се обмяната на веществата, движението на лимфата, кръвоснабдяването на клетките и токсините.

Съчетанието от достатъчен брой анти-целулитни масажи, последвани от процедури с целутрон гарантират намаляване и трайно отстраняване на нежеланите мастни натрупвания по бедрата, седалището и талията.

Високата ефективност на антицелулитния масаж се дължи на физическото въздействие: разрушаване на мастните клетки, задвижване на кръвта и лимфата, повишаване на местната температура с 1,5-2 градуса, рефлекторно въздействие върху тъканите и съдовете, активизиране на биологично активните вещества в обработваната зона (хистамин, ацетилхолин и други), регулиращи кръвообръщението и обмяната на веществата. В резултат се подобрява кръвоснабдяването и лимфодренажа, снабдяването на клетките с кислород и хранителни вещества, повишават се обменните процеси, намалява се оточността, изчистват се токсичните и вредни вещества, извеждат се мазнините, намалява се формирането на съединителна тъкан и се стимулира изработването на колаген и еластин. Така масажът прекратява процесите, водещи до формиране на целулит.

 

Целутронът е най-традиционния метод за премахване на целулита.

Aпapaтът „Цeлyтpoн“ – e ycтpoйcтвo c oтчитaнe нa биoлoгичнoтo и физиoлoгичнo взaимoдeйcтвиe мeждy мaзининитe и мycĸyлнaтa тъĸaн в чoвeшĸoтo тялo и биoxимиятa нa чoвeшĸият opгaнизъм.

Забележителният ефект на стегнато тяло, целутронът постига чрез т.н. електростимулация. Електростимулацията всъщност е използване на електрически ток за стимулиране на мускулната тъкан. Нискочестотният ток стимулира кръвообращението в подкожния слой чрез разширяване на кръвоносните съдове и ускорява кръвотока в тях и така подобрява нарушената циркулация между мастните клетки. Активизацията на кръво- и лимфообращението се случва и в по-дълбоките тъкани. Благодарение на електромасажа, клетките започват да се освобождават от задържаната вода, отпадни продукти и токсини. Това води до изчистване на токсините, натрупани в тъканта, разграждане на мастните депа, стягане на мускулите и извайване на стегнато тяло.

 

Само такава методика в комплекс с рационално хранене и активен физически режим позволява трайни резултати.

 

Продължитенлостта на една процедура е 90 мин. и включва:

– целутрон /20 мин./

– дълбок пилинг

– мануален масаж /40 мин./

– отслабваща антицелулитна маска /15 мин/.

 

За оптимален траен ефект е желателно да се проведат минимум 10 сеанса с прекъсвания от 1-2 дни между процедурите или 2-4 пъти седмично.

 

Виж повече за козметиката, с която работим.

Цените на пакетите, може да видите  тук